2023-2024

Violiste Kristie Su en pianist Ruben Plazier hebben, hoewel zij nog jong zijn, hun sporen op diverse grote podia in alle windstreken al verdiend. Deze jonge mensen (allebei 25 jaar) wonnen al internationale prijzen. Het zijn dus niet de eersten de besten! Zo had Ruben al jong les van Wibi Soerjadi en reisde naar Parijs voor lessen van Jean-Bernard Pommier. Hij behaalde in 2021 zijn Diplôme Supérieur d’èxécution met unanimiteit aan de Ecole Normale de Musique Alfred Cortot.
Kristie speelt vanaf haar 3e jaar viool. Ze kreeg les van Igor Gruppman, die momenteel concertmeester is van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

 

26 oktober 2023

Ruben Plazier (piano)
en
Kristie Su (viool)

 

 


30 november 2023

Eleonore Pameijer
(dwarsfluit)
en
Tobias Borsboom
(piano)

 

Eleonore Pameijer, reeds op jonge leeftijd prijswinnares van verscheidene jeugdconcoursen, studeerde aan het Conservatorium te Amsterdam, waar ze cum laude het solistendiploma behaalde. Vervolgens studeerde ze in de Verenigde Staten en in Italië. In 1984 won ze de eerste prijs in het Frank Martin Concours en maakte ze haar debuut in het Amsterdamse Concertgebouw.
Tobias Borsboom is een van Nederlands bekendste jonge pianisten. Hij studeerde aan de jong talent-afdeling van het Utrechts Conservatorium bij Paolo Giacometti en behaalde in 2013 zijn masterdiploma aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij studeerde bij Jan Wijn.

 


25 januari 2024

The Hague String Trio

 

The Hague String Trio werd in 2006 opgericht door Justyna Briefjes, Julia Dinerstein en Miriam Kirby. Zij ontmoetten elkaar in Den Haag na jaren van studie en werk in vele landen, waaronder Rusland, Mexico, Noorwegen, Engeland, Duitsland en Nederland, en kwamen bij elkaar om hun liefde voor kamermuziek te delen. 
The Hague String Trio treedt op in heel Nederland en daarnaast in het buitenland zoals Engeland, Duitsland, Zwitserland en Tsjechië.

I

 


Accordeon is klassieke en moderne muziek: absoluut!
Accordeon is jazz en filmmuziek: beslist!
Accordeon is klassieke tango en tango nuevo: onmiskenbaar!
Accordeon is valse musette en swing: uiteraard!
Accordeon is volks- en feestmuziek: jazeker!
Het accordeon is misschien wel het meest veelzijdige instrument wat er bestaat. En dat wil ARTE laten horen.

In februari 2019 was deze groep bij ons te gast. In ons gastenboek staat vermeld: ‘Een heel boeiende avond!’

Laat je verrassen en geniet van de vele facetten van dit prachtige instrument.

 

29 februari 2024

Accordeon orkest ARTE

 


28 maart 2024

 Ivy & de rest

(Meisjes met de wijsjes)

 

Deze groep trad eerder met heel veel succes bij ons op.  Ze brengen nu het programma: & de rest

& de rest is een komische ode aan de individualiteit. Een humoristische muziektheatervoorstelling over groepsdrang, waarin hilarische, ongemakkelijke en herkenbare scènes worden afgewisseld met vierstemmige versies van bekende én minder bekende nummers. 

Kom lachen, wegdromen, wakker schrikken en genieten. Maar laat je vooral verrassen, door IVY.

Tessa Jimmink, Fardoe Swaanswijk, Simone Breukink en Arianne Abbestee, we zien uit naar jullie komst op onze laatste avond!